wijnpakketten.nl

Levertijd

Bij Wijnpakketten.nl streven we naar een snelle levering van je bestelling. Onze levertijd is gemiddeld tussen 1 en 2 werkdagen*. Bij elke bestelling die je doet, krijg je informatie over de actuele status van je bestelling.

Let op; nadat we het pakket bij PostNL hebben aangeboden zal de statusmelding in je Track & Trace aangeven: “Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt”. Deze melding betekent dat PostNL het pakket nog niet heeft gescand, waardoor het nog niet in de route zit. Je pakket is al wel in bezit van PostNL.

Verzending via PostNL

De chauffeur van PostNL doet standaard één bezorgpoging. Bij geen gehoor gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Je wordt hierover altijd geïnformeerd door PostNL.

Je wordt over de status van de bezorging van je bestelling volledig op de hoogte gehouden door PostNL. Je kunt zelf ook je bestelling volgen via de track en trace code van PostNL, deze ontvang je per mail. Bij Wijnpakketten.nl rekenen we geen verzendkosten bij bestellingen boven de €75,00. Dit geldt voor zowel verzendingen naar Nederland als België.

Wij hanteren de volgende verzendtarieven:

LandTarief
Nederland6,95 / gratis verzending vanaf 75,00
België6,95 / gratis verzending vanaf 75,00
Duitsland€ 17,50

Retouren

Wijnpakketten.nl zet zich voor 100% in voor de kwaliteit van de aangeboden wijnen en de service naar onze klanten toe. Desondanks kan het voorkomen dat je niet tevreden bent met een bestelling en je deze retour wilt zenden. Op deze pagina lees je hoe je een bestelling retour kan sturen naar Wijnpakketten.nl

De kosten voor het retourneren van producten komen voor rekening van de consument.

Herroepingsrecht

Conform de Nederlandse regelgeving en artikelen 6 tot en met 10 van onze algemene voorwaarden heb je als consument het recht:

– binnen 14 dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding te retourneren

of

– binnen 14 dagen na ontvangst ons van de herroeping op de hoogte te brengen (melding) en vervolgens binnen 14 dagen na die melding te retourneren.

Uitgesloten van het herroepingsrecht is wijn, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Wijn is namelijk om redenen van gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.

Gebruik maken van het herroepingsrecht

Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht kun je je bestelling aan ons retour zenden. Retourzendingen dienen in originele staat en verpakking (zo redelijkerwijs mogelijk) aan ons retour gezonden te worden. Je dient dan ook zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht kun je het modelformulier voor herroeping gebruiken en opsturen naar info@Wijnpakketten.nl. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat we op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Als je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. We mogen wachten met terugbetaling tot we de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de wijnflessen die het gevolg is van het gebruik van de wijnflessen, dat verder gaat dan nodig is om te beoordelen of je de wijnflessen wilt houden.

Modelformulier herroeping

(Dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer je de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:

Wijnpakketten.nl

Virulyweg 21-D

7602 RG Almelo

info@wijnpakketten.nl

Ik/Wij* deel/delen* je hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

herroept/herroepen*

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

– [Naam consument(en)]

– [Adres consument(en)]

– [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.